Dagsrytme

Barnehagen åpner kl 07.30. Vi ønsker at dere følger barnet helt inn på fargen og viser tydelig at dere har levert når dere kommer om morgenen.  Fram til kl 0830 kan barnet spiset medbragt frokost i barnehagen.

Ca kl 0930 setter vi ofte igang med organiserte aktiveter, turer, samling, klubb etc. Dersom dere kommer senere enn 0930 ønsker vi beskjed.

Formiddagsmat serveres ca kl 11.00. Det er fire varme måltider i uken. Torsdag er turdag og alle har med tursekk med mat og drikke. De minste barna sover/hviler etter avtale med foreldrene. De fleste sover ute i egne vogner. Soveposer/tepper/puter oppbevares inne i barnehagen. Ca kl. 14.00 spiser vi et ettermiddagsmåltid, vanligvis knekkebrød/brød samt frukt/grønt.

Gjennom dagen får barna rik anledning til lek og ulike aktiviteter ute og inne. Barna er i stor grad med på å forme sin egen hverdag.

Barnehagen stenger kl.17. Alle barn skal ha blitt hentet i god tid før dette.  Gi alltid beskjed til personalet at du har hentet barnet ditt. Dersom det er andre enn dere foreldre som skal hente barnet, må vi ha beskjed. Det gjelder også dersom barnet skal være med noen andre hjem. Før dere går hjem setter vi pris på at dere hjelper barnet å rydde etter seg inne på fløyen. Det er foreldres ansvar at plassen ryddes, tørkeskapet sjekkes og at skitne klær tas med hjem.