Matservering

Barna får normalt 2 måltider om dagen. Denne våren har vi en prøveordning hvor vi får levert ferdig varmmat fra «Barnehagematen» 3 dager i uken. Torsdag er turdag, og på fredager serverer vi havregrøt. Til ettermiddagsmat serveres brød/knekkebrød og frukt/grønt.   Barna er med både, henting av traller, dekking av bord og rydding, samt når vi baker.

Barnehagen er opptatt av at barnas kosthold skal være sunt og variert. Vår kostplan og varmmaten fra «Barnehagematen» følger helsedirektoratets retningslinjer for kost.

På turdagene ber vi dere av praktiske hensyn sende med mat og drikke i sekken.

Barna må gjerne spise frokost når de kommer i barnehagen, men da må de ha med egen mat.

I skolens ferier har vi ingen kjøkkenassistent og dermed ingen matservering. Disse dagene ønsker vi at barna skal ha med 2 matpakker. Det er kjøleskap på begge fløyene hvor disse kan legges. Drikke får de i barnehagen.

Vi har en fruktordning som rullerer mellom foreldrene.

Kostplan finner dere her: Kostplan vår 2019

Ny vri på bursdagsmaten: Hurra!

Varmmat leveres fra: https://barnehagematen.no/. Foreldre får tilgang til menyen via en QR kode.