Matservering

Vi har to måltider daglig. Varmmat får vi levert fra «Matiboks» tre dager hver uke. Torsdag er turdag med matpakker, og på fredager lager vi varmmaten i barnehagen. Til ettermiddagsmat serveres brød/knekkebrød og frukt/grønt. Barn og voksne forbereder sammen måltider, dekker bord, samt rydder og rengjør i etterkant. Vi planlegger smågrupper inn i det pedgogiske arbeidet der barna er med i matlaging og baking som en naturlig del av hverdagen.

Barnehagen er opptatt av å tilby et sunt og variert kosthold. Vår kostplan og varmmaten fra "Matiboks" følger helsedirektoratets retningslinjer for kost.

På turdagene ber vi dere av praktiske hensyn sende med mat og drikke i sekken.

Barna må gjerne spise frokost når de kommer i barnehagen, men har da med egen mat.

I skolens ferier har vi ingen kjøkkenassistent og dermed ingen matservering. Barna tar da med 2 matpakker som oppbevares i kjøleskap på fløyene. Drikke får de i barnehagen.

Vi har en fruktordning som rullerer mellom foreldrene.

Kostplan finner dere her: Kostplan 2020

Ny vri på bursdagsmaten: Hurra!

Varmmat leveres fra:  https://matibox.net/barnehage/matinnhold